Bugüne kadar birçok karikatürü Playboy, Der Spiegel, Die Zeit, Prawda ve New York Sun  gibi dünyaca tanınmış dergi ve gazetelerde yayımlanmış olan Marian Kamensky, bugün Twitter sayfasında paylaştığı bir karikatürle, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'ın, Rusya'da Putin ile görüşmesine farklı bir pencerden bakıyor. 

Slovenya kökenli Avusturya'da yaşayan Marian Kamenky'nin bugünkü karikatürü çok tartışılacak türden. Sürekli yayın yasağı altındaki Türk medyası bunu yayınlama cesareti göstercek mi göreceğiz.

ESAD İLE PUTİN AYNI YATAKTA



Putin ile aynı yatakta görülen Esad'a, "Mülteci üretimimiz Avrupalı faşist dostlarımızı pek yakında iktidara taşıyacak" diyen Rusya devlet başkanı Putin ve arka tarafta ise, Putin ve Esad'tan habersiz kucağındaki bir IŞİD militanı ile birlikte onları merakla dinleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan dikkat çekiyor.
 
ESAD 5 YIL SONRA İLK KEZ YURTDIŞI GEZİSİNE ÇIKTI

Uluslararası ajanslar, Esad'ın, Suriye'de 2011'de patlak veren ve iç savaşa dönüşen çatışmaların başlamasından bu yana ilk kez yurt dışına çıktığını belirtti. Rusya, Suriye'de 30 Eylül'den beri gerçekleştirdiği hava operasyonlarında, rejime karşı savaşan Suriyeli muhalifler ve terör örgütü IŞİD'i hedef alarak, Esad rejimine destek veriyor. Suriye lideri Esad, en son Aralık 2010'da Paris'e gitmişti