Almanya'nın Hamburg kentinde 7 Ekim Pazar günü saat 16:00 da son çıkan iki kitabın tanıtımı yapılacak.

Darmstadt Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yener Orkunoğlu ile 68 kuşağından yazar Selçuk Polat, son çıkan kitaplarını tanıtacaklar. 

Yazar Selçuk Polat'ın uzun bir araştırma sonrası yazdığı "Mahşerin Beyaz Atlısı" adlı kitapta, FKF, Dev-Genç ve THKP-C Anıları genişçe yer buluyor. Belge niteliğindeki kitaba, okurun yoğun ilgisi bekleniyor. 

Sol ve sosyalist çevrelerde, Marks-Engels ve birçok Alman felsefeciyi, Türkçe'ye çevrilmiş kitaplardan değil de, Almanca kaynağından okuyarak okurla buluşturan Yener Orkunoğlu'nun "Marksizm, Milliyetçilik ve Demokratik Ulus " kitabı da ilgiyle okunacak, kayda değer bir yapıt.

ANADOLU EZGİLERİ İLE MÜZİK DİNLETİSİ

Merkez Tren İstasyonu yakınındaki Besenbinderhof 62 adresinde bulunan Alman Sendikalar Birliği (DGB) binasındaki, KLUB adlı salonda düzenlenen akşamda, Bağlama ve Gitar'da Yusuf & Friends, Saksofon Dinletisi ile de Cemalettin Zeyrek sahne alacak. 

Moderatörlüğü Erhan Erdoğan'ın gerçekleştireceği etkinlikte giriş ücretsiz.

 Avrupa Postası tarafından düzenlenen Kitap Tanıtımı ve Müzik Dinletisi akşamına, DGB (Alman Sendikalar Birliği) üyesi Birleşmiş Hizmetler Sendikası basın bölümü "ver.di Fachbereich Medien und Kultur Hamburg" destek veriyor.