-Mehmet Atak-

Daha önceleri Kevin Costner, Huysuz Dede, İspanya ve İngiltere'nin ünlü kulüpleri Barcelona ile Manchester United'in yer aldığı reklamları da dünyada büyük sükse yaratan THY’nın yeni reklam yüzleri ise, ABD’li yıldız basketbolcu Kobe Bryant ve İspanya’nın Barcelona takımında oynayan dünyanın en başarılı futbolcusu gol kralı Lionel Messi’ydi. 

THY
’nın son reklamını izleyen HTBB yöneticileri ve Müdür Cemil Tezgah,  sade ama çok başarılı bir reklam çalışması olduğu ve artık dünyanın belli başlı merkezlerine seferler düzenleyen THY'nın bu reklam sayesinde Türkiye'nin imajına büyük katkı sağlanacağı konusunda görüşlerini dile getirdiler.

Reklamda, uçak yolculuğunda küçük bir çocuğu futbol ve basketbol toplarıyla sergiledikleri şovlarla etkilemeye çalışan ünlü sporcular Messi ile Kobe Bryant, THY’nın ikramı olan 'dondurma'ya karşı maalesef birşey yapamıyor ve çaresiz kalıyorlar. Küçük yolcu, elindeki topları fırlatıp, hostesin güler yüzle uzattığı nefis görünümlü dondurma tabağına doğru yöneliyor.

HTBB ve THY'NIN FAALİYETLERİ KONUŞULDU

Müdür Cemil Tezgah ve THY personelince sıcak bir şekilde karşılanan Serap Güvenç Bisping, Mehmet Atak, Kadir Taçgın, Rıza Atamtürk ve Erdal Altuntaş'tan oluşan Hamburg Türk Basın Birliği heyetinin,  HTBB faaliyetleri hakkında verdikleri bilgilerle yakından ilgilenen ve basının tarafsız ve doğru haberin takipçisi olması gerektiğini ifade eden Cemil Tezgah, Hamburg’da HTBB gibi bir oluşumun bulunmasının memnuniyet verici olduğunu ifade etti.

MÜDÜR CEMİL TEZGAH'TAN AÇIKLAMA


                                                    THY Hamburg Müdürü ve ekibi topluca



THY’nin Hamburg faaliyetleri hakkında bilgiler veren müdür Cemil Tezgah, THY Hamburg olarak düşünülen yeniliklere de temas etti. Tezgah, 2013 yaz sezonunda THY tarafından Hamburg’dan Ankara ve Adana’ya haftada bir ve İzmir’e iki sefer düzenleneceğini kaydetti.
Yolcu talep ve şikayetlerine de değinen THY Hamburg Müdürü, kendilerine gelen bu türden maillerin en geç 48 saat içinde değerlendirilerek şikayet sahiplerine ulaşıldığını söyledi. Tezgah, sorunların THY şikayet hattı ve mailine, açık ve anlaşılır bir biçimde iletilmesinin çözümü daha da kolaylaştıracağını vurguladı.
 

                                         THY Müdürü Cemil Tezgah HTBB yöneticileriyle

HTBB
yönetiminin, 13 Ocak 2013 Pazar günü saat 14.00'te Rudolf-Stein-Haus salonunda gerçekleşecek ‘Basın Şöleni’ ile ilgili açıklamasını dikkatle dinleyen ve bu etkinliğe davet edilen Hamburg THY Müdürü Cemil Tezgah,bu tür sosyal çalışmaların düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kurum olarak olanaklar çerçevesinde tüm kuruluşlarla aynı mesafede işbirliği içinde olmaya özen gösterdiklerini söyleyerek, başarı dileğinde bulundu.
 
HTBB'nin THY Hamburg merkezini ziyareti, keyifli bir atmosferde yapılan karşılıklı diyaloglarla sona erdi.