Tanınmış Kürt boksör İsmail Özen'in(37) kurduğu WorkYourChampGym Spor Merkezi ve “Kampf Deines Lebens e.V. - Hayatın İçin Mücedele Derneği”nin 5. yılı- Hamburg'da 300'e yakın davetlinin katıldığı muhteşem bir etkinlikle kutlandı.

SPOR, SİYASET, BASIN ve İŞ ÇEVRELERİNDEN YOĞUN KATILIM

Almanya'nın tanınmış milyarderlerinden Otto Versand markasının sahibi Dr. Michael Otto'nun kızı Janina Otto ile evli olan İsmail Özen'in kutlamasına spor, siyaset, basın, iş çevreleri ve sanatçılardan yoğun davetli katıldı.

OTTO ve ÖZEN AİLE FERTLERİ HAZIR BULUNDU

Gazeteci Düzen Tekkal'in sunumunu yaptığı gecede, Dr. Michael Otto eşi Christl ve Frank Otto'nun yanı sıra İsmail Özen'in annesi, babası, kardeşleri hazır bulundu.

HDP EŞ GENEL BAŞKANI SEZAİ TEMELLİ DE KATILDI

Etkinliğe, Kürt medyasının önemli isimlerinden Ferda Çetin ile Türkiye'den HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli ve HDP Mardin milletvekili Mithat Sancar ile HDP Dersim milletvekili Alican Önlü'nün de katılması dikkat çekti.

GENÇLERİ İYİ YÖNLENDİRMEK LAZIM

Çocukların ve gençlerin gelecek için iyi yönlendirmeleri gerektiğine vurgu yapan İsmail Özen, çok sayıda destekçi olduğunu ve bundan dolayı sosyal projelerin yapılarak gençler arasında entegrasyon gelişimi iyi yönde olduğuna dikkat çekerek destekçilere teşekkür etti.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

İnsanlar arasında din, ırk, renk, dil ayrımı yapılmaksızın spor merkezinde farklı yaştan insanların bir araya geldiğini ve ancak birlikte hareket edildiğinde güçlü olunabileceğini kaydeden Özen, sporun insanları birleştirici olduğu kadar eğitici de olduğunun altını çizdi.

ZENGİN PROGRAM SUNULDU

Dr. Michael Otto ise farklı kültürlerden insanlar birbirlerini daha iyi tanıdıklarında sorunlarında daha kolay çözülebileceğini belirtti. Başarılı çalışmaların devam etmesi gerektiği ifade edilen muhteşem kutlamada zengin bir eğlence programı gerçekleşti. Spor, dans, müzik gibi çeşitli gösteriler adeta göz doldurdu.

HER KESİMDEN DAVETLİLER DİKKAT ÇEKTİ

Geç saatlere kadar devam eden etkinliğe katılan davetliler arasında PIRHA TV ekibinin yanında, Almanya Kürt Toplumu Başkanı Ali Ertan Toprak, Hamburglu tanınmış muhasebeci Hasan Özkan, akademisyen Çetin Gürer, ceza hukuku avukatı Gül Pınar, Eyalet Siyaset Merkezi Görevlisi Abut Can, Hamburg1 TV kanalı moderatörü Bedo Kayaturan ve çevirmen İrfan Cüre ile Medyahaber TV muhabiri Erdal Er de bulunmaktaydı.