Müzikseverleri bekliyoruz


Tanınmış sanatçı Handan Kara'nın rahatsızlığından dolayı devam edemediği koronun çalışmalarını üslenen usta sanatçı Sadık Bayram, koro üyelerinin konsere hazır olduklarını ve son çalışmalara hızla devam ettiklerini belirtti.



Her müzikseverin kendine hitap eden sevdiği bir parçayı mutlaka konser programında bulabileceğini ve bu konuda oldukça iddialı olduklarına vurgu yapan Sadık Bayram, “Müzikseverleri konserimize bekliyoruz. Türk sanat müziğinin en güzel ve unutulmayan parçalarını seslendireceğiz. Koro çok iyi hazırlandı ve solo söyleyecek olan koro üyelerimiz bulunuyor. Konser gününe kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Amacımız müzikseverleri Türk sanat müziği parçalarına doyurmaktır” dedi.

“Nostalji Nağmeleri”


Her yıl farklı slogan altında verilen konserin bu yıl ki ismi ise “Noltalji Nağmeleri” olduğu açıklandı. İki bölümden oluşacak konserin ikinci bölümünde Türkiye'den Akif Özüşen ve oğlu Bahadir Özüşen sanatçıların katılacağı kaydedildi. Klanert Üstadı İsmail Bergamalı, Keman Abdurrahman Özyay, Ud Sadık Bayram ve Arkadaşları'nın da hazır bulunacağı, sunuculuğunu Elif Ergün'ün yapacağı konser Laeiszhalle (Müzikhalle) Kleiner Saal, Johannes-Brahm-Platz 1, 20355 Hamburg adresinde gerçekleşeceği duyuruldu.



1 Mart tarihinde saat 17.30'da girişin olacağı “Nostalji Nağmeleri” adlı konserle ilgili geniş bilgi almak isteyenlerin 0176-48771958 numaralı telefondan Şükriye Güner'i aramaları istendi.