Geleneksel hale getirdi

David Erkalp geleneksel olarak verdiği yaz resepsiyonu kentin tanınmış Alster Pavillon Alex Salonu'nda Alster gölü kenarında verdi. Düzenlenen resepsiyona CDU'lu vekillerin yanı sıra SPD Federal Milletvekili Johannes Kahrs, SPD Hamburg Milletvekili Güngör Yılmaz, Yeşiller Partisi Hamburg Eyalet Parlamentosu Milletvekili Murat Gözay'ın yanı sıra çok sayıda her kademeden tanınmış simalar katıldı.

Pes etmek yok



Resepsiyonda açılış konuşması yapan David Erkalp her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun katılımın olmasından dolayı sevindiğini dile getirdi. Erkalp, “Hepimizin işi kolay değil. Fakat yapmak istediğimizi yapmak için çaba göstermeliyiz. Çalışmadan Bir şey olmuyor kesinlikle ne olursa olsun pes etmemek lazım” dedi. Mülteciler konusuna da değinen David Erkalp, yardıma ihtiyacı olanlara yardım edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Havai fişek gösterisi


Hamburg CDU Eyalet Başkanı Dr. Roland Heintze'de kısa bir selamlama konuşması yaptı. Dr. Heintze, geçen seçimlerde parti olarak istediğimiz oy çoğunluğuna ulaşamadık. Çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz önümüzde seçimlere iki yıl var. Dolayısıyla bugün konuya girmeyelim burada eğlenmek için bulunuyoruz” dedi. Konuşmaların ardından açık büfe ikramı yapıldı ve davetliler fikir alış verişinde bulunma imkanı buldu. Geç vakitte davetliler Alstervergnügen eğlencesi kapsamında Alster Gölü kenarından atılan havai fişek gösterisini izledi.