Mustafa Akpolat

2014 yılı izin sezonu sonrası ilk kez biraraya gelen HTBB üyeleri yeni katılımlarla yoğun gündemli bir geleneksel basın kahvaltısı yaptılar.

Hamburg Karakoçanlar Derneğ'nin ev sahipliği yaptığı kahvaltılı üye toplantısında, gündem maddeleri açıklandıktan sonra, DKMS gönüllü çalışanı Kader Benli ve Karakoçanlılar Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Ali Haydar Oral, çalışmaları hakkında bilgi verdiler.  



Kahvaltının Üye toplantısı bölümünde, gündeme alınan konular üzerinde görüşlerini belirten üyeler, ileriki süreçte plananlanan değişik etkinlikler ile ilgili de kararların alınması yönünde görüşlerini ifade ettiler.

Daha önce ziyaret edilen Kuzey Almanya Radyosu (NDR) gibi, ''Bild'' gazetesi ve ''Der Spiegel'' dergisinin ziyaret edilmesinin de önümüzdeki zamanda gerçekleştirilmesi yönünde görüşler belirtildi. 


Dernek içi, üyelere yönelik eğitim amaçlı değişik bilgisayar proğramları kapsayan bir günlük seminer önerisi dernek üyelerince desteklenerek, bu gibi eğitim seminerlerinin ileriki dönemlerde de devam etmesinin önemine vurgu yapıldı.
 


İlk kez iki yil önce gerçekleşitilen ''Basın Ödül Şöleni'' etkinliğinin önümüzdeki süreçlerde de devam etmesinin kararlaştırıldığı toplantıda, Ödül Şöleni'nin yeni bir içerikle kapsamının genişletilmesine oybirliği ile karar verildi.

 

Güzel ve verimli bir atmosferde gerçekleşen Kahvaltılı üye toplantısında ardından, üyeler, kendi aralarında sohbet ederek, stresten uzak güzel bir pazar günü yaşadılar.