Belediye Başkanı Scholz'lu kutlama

Uzun yıllardır arkadaşı olan Hamburg Senato ve Belediye Başkanı Olaf Scholz'da kutlamaya katıldı.



Kentin Altona semti Bahrenfelder Strasse 183 adresinde bulunan bayan ve erkek kuaför salonunda gerçekleşen görkemli kutlamada Hamburg Senato ve Belediye Başkanı Olaf Scholz'un yanı sıra, yönetmen Fatih Akın, boksörler İsmail Özen, Mahir Oral'la birlikte siyaset, iş, sanat, spor dünyasından tanınmış simalar biraraya geldi.

Zaman su gibi aktı gitti



Behiye ile Behçet Algan çifti açtıkları kuaför salonunda tam 35 yılı geride bıraktıklarını ve zaman su gibi akıp gittiğini belirterek, kutlamaya katılanlara teşekkür ettiler. “Altona Muhtarı” lakaplı Behçet Algan, semtte insanları biraraya getirip sohbet etmeyi, sorunlara çözüm bulmaya çalışırken, bir taraftan da saç kesmeyi ve tıraş etmeyi ihmal etmiyor. Salonun bir tarafında da Behiye Algan bayanlara hizmet veriyor ve mesleğini severek yapıyor.

Scholz başarılar diledi



Kutlamada kısa bir selamlama konuşması yapan Behçet Algan, “Çok iyi hatırlıyorum ve sanki dün gibi geliyor bana. Buranın 20. kuruluş yılını kutladığımızda sayın Scholz Hamburg Eyalet Parlamentosu Milletvekili olarak katılmıştı. Bugün Belediye Başkanı olarak aramızda. Bizim arkadaşlığımız hep devam edecektir” dedi. Scholz ise, “Tebrik ediyorum 35 yıl dile kolay. Daha çok kutlamalarda buluşuz umarım” dedi.

Börek ve çay ikramı



Olaf Scholz'a, Algan çifti Olaf Scholz ve siyasetçi eşi Britta Ernst'in birlikte görüldükleri halı üzerine işlenmiş iki adet tablo hediye ettiler. Dünyaca ünlü sanatçı gibi çok kişi Scholz'la birlikte selfi çekerken bol bol pozlar verilip resimler çekildi. Daha sonra kendisine ikram edilen çay içip, börek yiyen Olaf Scholz kutlamadan ayrıldı.

Geçmişte siyaset, sanat ve spor dünyasından tanınmış kişilerin resimleri bulunan Behçet Algan'nın salon duvarı davetliler tarafından uzun uzun incelendi ve adeta odak noktası oldu. Kutlama geç vakte kadar devam etti.