Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mansur Yavaş hakkında hazırlanan iddianamede, davacı Necmettin Keskin'in avukatı Levent Ekmen davadan çekildi.

Ekmen aynı zamanda Şule Çet davasında yargılanan sanıkların da avukatı olmasıyla büyük tepki çekmişti.

Seçimlere sayılı günler kala hükümete yakın A Haber'de canlı yayın konuğu olan Keskin'in şikayette bulunduğunu açıklaması sonrası, Yavaş hakkında hızlı bir şekilde hazırlanan iddianamenin Ankara Batı 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilmesi tepkilere neden olmuştu.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Mansur Yavaş ise söz konusu şikayette bulunan Keskin'in suç dosyasının kabarık olduğunu ve olayda mağdur olan kişinin aslında kendisi olduğunu belirtirken, "Yavuz hırsızın ev sahibine baskın gelmesine izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

Yeni Çağ’ın haberine göre seçim yarışını önde götürdüğü belirtilen Yavaş hakkında gündeme gelen iddialar kamuoyunda tepkilere neden olurken, söz konusu davada yeni bir gelişme yaşandı.

Davacı Necmettin Keskin'in avukatı Levent Ekmen, Ankara Batı 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne verdiği dilekçe ile Keskin'in vekilliğinden çekildi.

Yeniçağ'ın ulaştığı dilekçede Ekmen, "Soruşturma dosyasında sunulan vekalet ile dosyanızda Necmettin Keskin vekili olarak görünmekteyim. Necmettin Keskin vekilliğinden çekiliyorum gereğinin yapılmasını saygılarımla dilerim" ifadelerine yer verdi.

İşte o dilekçe: