Hells Angels’in Türk üyelerden oluşan Gießen yapılanmasının lideri Mucuk, cuma günü sabah saatlerinde Wißmar’daki kulüp binası önünde ölü bulunmuştu. Mucuk’un cenazesine yapılan otopside vücuduna 16 adet mermi isabet ettiği tespit edildi.

Aygün Mucuk’a hareket halindeki bir arabadan ya da yakındaki arsadan ateş edildiği yönündeki iddiaları çürüten savcı Volker Bützler, Mucuk’un büyük bir ihtimalle kendisini öldürenlerle karşı karşıya kaldığını açıkladı. Bützler, Mucuk’a 2 ile 5 metre arasında bir mesafeden ateş edildiğini söyledi.



Aygün Mucuk’un cesedi geçtiğimiz cuma günü sabah 07:30 sularında bulunmuştu. Otopsi sonucunda Mucuk’un sabah 04:00 ile 05:00 saatleri arasında öldürüldüğü anlaşıldı.

Mucuk’un ölümü esnasında silahlı çatışma yaşanmadığı da kaydedildi.  Savcı olay esnasında Mucuk’ un üzerinde herhangi bir silah bulunmadığını söyledi. Mucuk’a kaç kişinin ateş ettiği konusunda bir bilgi paylaşılmazken, ceset üzerindeki otopsi çalışmalarının sürdüğü de öğrenildi.

Alman basınına yansıyan haberlere göre, Aygün Mucuk’un neden öldürüldüğü konusu netlik kazanmazken, fail ya da failler konusunda da herhangi bir ipucuna henüz ulaşılamadı.