Cinayet, uyuşturucu, kadın satıcılığı ve tecavüz suçlarından uzun seneler cezaevinde yatmış eski MHP'li ve bir süredir  AKP'li Sedat Peker’in, “Barış için Akademisyenler İnisiyatifi” üyesi bin 128 akademisyene yönelik söylediği, “Oluk oluk kanlarınızı akıtacağız ve kanlarınızla duş alacağız” sözlerine Mihraç Ural'dan yanıt geldi.



Mihraç Ural şunları söyledi:

Soytarı diktatör tarihteki tüm diktatörlerin düştüğü handikaba düştü. Son aşamada bilim adamlarına aydınlara akademisyenlere çattı. Onları kendi karanlığıyla örtmeye “Cahil”likle suçlamaya kalkıştı. Bu aptala en uygun destek ise insan ahlakının asla kabul etmeyeceği en rezil ve en karanlık işlerle iştigal eden bir mafya bozuntusundan geldi; Akademisyenlerin barış çağrısı yapmalarına karşı “kanınızı akıt...ıp onunla banyo yapacağız” diyerek desteğini dile getirdi.

Bu soytarıları muhatap almak benim alanım değil ama olay halkımızın aydınları akademisyenleri olunca burada bir durmak gerek. Onların barış ve savaş karşıtı duruşlarını sözle dile getirirken silahların kurşunların rahmeti altında kalma tehlikesine karşı sessiz kalamazdım. Bu Sedat adlı ahlaksız korkak kişiye küçük bir çağrı yapmayı uygun gördüm. Okurlarımdan özür dileyerek bunu akademisyenlerin yalnız olmadığını onlara yönelecek bir tehlike karşısında, anavatanım Suriye’de terörle mafya ve kaçakçı katil sürüleriyle vuruştuğum gibi vuruşmaya hazır olduğumu ifade etmeye çalıştım; tüm akademisyenlerin hiçbir kaygı ve korkuya kapılmadan özgür iradeleriyle barışı savunmalarında yanlarında olduğumu ifade etmek istedim.

SEDAT ADLI MAFYAYLA İLGİLİ TWİTLERİM

Mihraç Ural sosyal medya hesabından şöyle devam etti: "Sedat Peker'e çağrımdır. Türkmen dağı, Selma, Cisir el Şuğur seni bekliyor. Yiğitlik burada; sözden başka silahı olmayan akademisyenlere kabadayılık taslama. Sedat Peker, kan akıtma sevdanı, er meydanında gel de dök. Adam gibi şehit olmaya çalış. Yol ücretin ve çaylar benden, Bekliyorum seni cesur adam. Duyarlı arkadaşlar lütfen ilgili twitlerimi Sedat Peker'e iletiniz. Çağrım sürüyor. Sedat, kan dökme hevesini gel cephede gider. Bekliyorum. Tüm diktatörler er ya da geç aydınlarla, akademisyenlerle yüzyüze gelerler. Bu da oldu. Soytarı diktatör böylece cami duvarına işemiş oldu. Türkiye halkının onurlu aydınları akademisyenleri gösterdiğiniz duyarlılığa selam olsun. Size uzanacak el bize uzanmış sayılacaktır. Sedat Peker, akademisyenlerin silahı yok sözü var. Sen silahını al gel de elini taşın altına koy Beslemelerin teröristlerle birlikte dövüş. Sedat Peker, bilim insanına dil uzatıp kabadayılık taslayacağına gel de beslemeye çalıştığın terörist şebekelerin safında adam gibi dövüş. Sedat Peker, kan akıtmaya çok hevesliysen Türkmen Dağına bekliyorum.Orada iç dünyanın tüm kirlerini dökebilirsin ölürsen de şehit olursun."