İş dünyasının Cameron'a desteği manşette

Gazete, Mayıs ayı başında genel seçimlerin yapılacağı ülkede İşçi Partisi'nin bu mektuba karşılık olarak, ünlü oyuncular, yazarlar, iş dünyasından başka isimler ve çalışan sıradan insanlar tarafından imzalanan başka bir mektupla cevap veriyor.

İşçi Partisi'nin değiştirmeyi vaat ettiği iş güvencesiz ve asgari bir ücret garantisi olmadan çalışma usulüne tabi olan kişiler de mektuba destek veriyor. 

Telegraph ise dün yayınladığı mektubun ardından bugün, 17 şirket yöneticisinin daha İşçi Partisi'nin karşısında Muhafazakarları desteklediğini yazıyor. Gazete, mektuba yeni imza atanların daha önce İşçi Partisi'ne destek verdiklerini yazıyor.
Öğretmenlere sosyal medyada velilerden taciz

Independent gazetesi ise manşetine ülkedeki öğretmenlerin artan bir şekilde veliler tarafından sosyal medyada taciz edildiklerini taşımış. Gazetede yer alan yeni bir araştırmaya göre, öğretmenler daha fazla sayıda hakaret ve cinsel içerikli karalamaya hatta bazen tehditlere maruz kalıyor.

Facebook'u kullanan velilerden bazıları okul personelini haksız yer pedofil olmakla ya da öğrencilerle cinsel ilişkiye girmekle suçluyor.

Sterlin değer kaybetti

Times gazetesiyse manşetine strelinin dolar karşısında değer kaybetmesini taşımış. Sterlinin dolar karşısında son beş yıldaki en düşük değerinde olduğunu yazan gazete, yaklaşan genel seçimlerde birçok analistin ne İşçi Partisi'nin ne de Muhafazakarların ikinci bir partinin desteği olsa bile istikrarlı bir hükümet kuramama tehlikesine dikkat çektiğini yazıyor.

Siber saldırılar ABD'de 'ulusal acil durum'

Financial Times'ın manşetinde ise ABD Başkanı Barack Obama'nın yurt dışı kaynakları bilgisayar korsanlığı saldırılarını "ulusal acil durum" ilan etme kararı var. ABD ekonomisini ya da ulusal güvenliğini tehlikeye atacak olan siber saldırılar ABD için ulusal acil durum kapsamında olacak. Obama'nın bu kararıyla hükümet yeni yaptırımlar uygulama yetkisine sahip olacak, ancak bu yaptırımların potansiyel olarak kimi hedeflediği konusunda bir açıklama yapılmadı. ABD'li yetkililer örnek olarak şirketler ya da ülkeler tarafından kiralanan hackerların hedef olabileceğini söyledi.