Ekonomi gününde, Tiad Başkanı Erdal Çeç, 2'nci Başkan Prof.Dr. Orhan Kocagöz, Nürnberg Başkonsolosu Yavuz Kül, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, THY Nürnberg Müdürü Dr .Osman Nuri Hasırcı, Tiad eski Başkanı Avukat Emre hızlı, Nürnberg Bölge Kaymakamı Armin Kroder, Nürnberg Belediyesi Ekonomi Müsteşarı Dr. Michael Frass,Metro Grubundan Hakan Gözen,Berlin Türk Toplumu eski Başkanı Kenan Kolat,  Anoris Reklam Ajansı sahibi Bülent Bayraktar,  Panalpina Nakliyat Şirketi CEO'su Gültekin Battal, İş adamı ve Fürth Belediyesi Encümen azası Ayhan Yeşil, Yabancı işverenler ve Eğitim ağı Başkanı Peter A.Dinç ve ile birçok tanınmış Türk ve Alman şahsiyet hazır bulundu.

TÜRK VE ALMAN GİRİŞİMCİLERE FIRSAT YARATILIYOR

Toplantının açış konuşmasını yapan Tiad 1.Başkanı Erdal Çeç, amaçlarının Türk ve Alman işadamlarını bir araya getirmek ve onlara iş imkanları yaratmak olduğunu söyledi. 2.başkan Prof. Dr. Orhan Kocagöz de , özellikle Ticaret, Perakende, Lojistik konularda aydınlatıcı bilgiler vereceklerini söyledi. 

KEMER VE THY TANITILDI

5. Nürnberg Türk-Alman Ekonomi gününde hazır bulunan Kemer Belediye Başkanı  Mustafa Gül Kemer tanıtıcı bir brifing sundu.THY Nürnberg Müdürü Osman nuri Hasırcı da THY'nın yapısını anlattı.

PODYUM YAPILDI

Türk-Alman Ekonomi gününde, Anoris sahibi Bülent Bayraktar ile Würzburg Yüksek Ticaret  Okulu Müdürü Prof.Dr.Ulrich Müller başkanlığında ike ayrı podyum düzenlendi. Podyumlarda, Türk asıllı girişimcilerin gelişme potansiyeli ve aynı zamanda Türkiye ile Ticareti genişletmek imkanlar tartışıldı.