Rheinberg kasabasında cuma günü kapılarını ziyaretçilerine açan


Actec Türkçe Kitap Fuarı
, 05 Ocak 2014'te sona erecek.Almanya'nın en büyük Türkçe Kitap Fuarı olarak bilinen fuarı kitap severler, giriş ücreti ödemeden ziyaret ediyor.

 

Fuara elliyi aşkın  Türkiye'den, 13'te Almanya'dan yayınevi katılırken, kitap severlerin Türkiye'den getirtilerek sergilenen beş tır dolusu kitap zenginliğinden memnun olduğu gözlendi.

 

Fuar süresince Nihat Hatipoğlu, Ömer Döngeloğlu, Erhan Afyoncu gibi elliyi aşkın yazar ve konuşmacı kadrosu, takipcileriyle buluşacak. Karagöz-hacivat, keloğlan, Nasrettin Hoca gibi oyunlarla dolu dolu bir kültür etkinliğinin yaşanacagi fuarda, ünlü dizi Kurtlar Vadisi'nin bazı oyuncularının da imza gününe katılacak.

 

Yemek ve hediyelik eşya stantların da kurulduğu fuarı takip eden ziyaretçilerden bazıları, fuarın varlığından ve aradıkları her türlü kitabı bulabildikleri için de memnuyetlerini dile getirdi.

 

Fuara olan ilgiden memnun olduğunu belirten  Actec Türkçe Kitap Fuarı Organizetörü Ahmet Turunç, dolu dolu bir kültür etkinliği gerçekleştiriyoruz, vakti olan edebiyat severleri fuarımıza bekliyoruz dedi.

 

An der Rheinberger Heide 5.47495 Rheinberg adresinde ve 27 Aralık'ta start alacak olan fuar için takipcilerin, www.astecgmbh.de internet adresinden bilgi alabilecekleri de ayrıca belirtildi.