Dernek başkanı Celal Boyraz’ın çalışma ve mali raporu üyelere okumasının ardından,raporlar üzerine üyelerin görüşlerine geçildi. Gündemin bu maddesinin üyelerce görüşülmesinin sonra denetleme kurulunun raporu okundu. Daha sonra eski yönetimin aklanmasına geçildi.

Genel kurulda mevcut bulunan üyelerin toplamının, oy birliğiyle, eski yönetimi aklanmasından sonra, yeni yönetim kurulu organlarının seçimine geçildi.

Yapılan Seçimlerde Yeni Yönetim Kurulu Şu İsimlerden Oluştu.
Celal Boyraz tekrar başkan olurken, başkan yardımcılığına, Jürgen Schenk seçildi.

Sekreter Alev Somunkıran, sayman Zeynel Taşyapan olurken, yönetim kurulu asil üyeliklerine, Erol Topalak, İsmail Bayram ve Kudret Kiraz seçildiler. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine Şerife Köylüce ve Birsen Gültepe seçildi.

Denetleme kurulu başkanlığına, Ali Akdemir oy birliğiyle seçilirken, Celal Gani ve Salim Yıldız’da denetleme kurulu asil üyeliğine, Ömer Gültepe’de yedek üyeliği seçildiler.

Başkan Celal Boyraz’dan Birlik Çağrısı

Tekrar üyelerin oy birliğiyle TEYD başkanı seçilen Celal Boyraz alkışlar arasında yaptığı konuşmada, Hamburg ve çevresinde yaşıyan emekli ve yaşlıları bir çatı altında toplanmaya çağırırken ,„Artık bu toplumun ayrılmaz parçası olduk, yıllarımızı verdiğimiz burada çok bedel ödedik, bu toplumda daha fazla söz ve karar sahibi olmak için alman vatandaşlığına geçmeliyiz“ dedi.

Daha sonra üyelerin yeni dönem çalışmaları için, görüş ve önerilerini açıklamalarının ardından genel kurul başladığı çoskuda son buldu.