Düzenlenen imza törenine Sivas Medicana Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray, Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil ile Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı, aynı zamanda Hollanda Sivaslılar Platformu Sivas Temsilcisi Ahat Türkmenoğlu katıldı.

TATİLDE İNDİRİMLİ MUAYENE

Her iki taraf arasında yapılan sözleşme gereği; Hollanda’da yaşayan vatandaşlar artık Sivas Medicana Hastanesi’ndeki sağlık hizmetlerini indirimli olarak alabilecek. Tatillerini Türkiye’de geçirecekler, Medicana’nın sağlık hizmetlerini daha iyi alabilmeleri için başta dernek üyeleri, dernek üyelerinin yakınları, aileleri yüzde 25 indirimle sağlık hizmetlerini indirimli bir şekilde alacaklar.

İmza töreninde Medicana Sivas Hastanesi Genel Müdürü Şerafettin Demiray, kurumsal sağlık anlaşmalarına Hollanda Sivaslılar Paltformu’nu vede yurtdışında yaşayan gurbetçilerimizi de dahil etmiş olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiği konuşmasında, ‘’Medicana Sivas Hastanesi olarak yapmış olduğumuz kurumsal anlaşmaları çok önemsiyoruz. Hastanemizde vermiş olduğumuz hizmetlerin geniş kesimlerce kabul görmesi ve Sivaslıların teveccühünü kazanmış olmak bizleri onurlandırıyor. Hastanemiz uluslararası standartlarda sunmuş olduğu sağlık hizmetini, koruyucu ve bilgilendirici sağlık hizmetlerini, uygun ekonomik koşullarla sunmaktadır. Hollanda Sivaslılar Platformu ve Sivas temsilciiğiyle yapmış olduğumuz bu sözleşme bizleri oldukça memnun etmiştir. Sivaslılar Platformu Başkanımıza ve şahsında tüm gurbetçilerimize Hastanemiz hizmetlerinden yararlanabilecekleri bu sözleşmenin hayırlı olması dileklerimi de iletmek istiyorum. ‘’dedi.



MEDİCANA SİVAS HASTANESİNDE YÜZDE 25 İNDİRİM

Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği ve Medicana Sivas Hastanesi yönetimiyle Hollanda’da yaşayan Sivaslıların tatillerinde sağlık hizmetlerinden nasıl faydalanacaklarına ilişkin samimi bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Hollanda Sivaslılar Platformu Başkanı İbrahim Çitil ise, ‘’Medicana Hastanesinin sağlık hizmetlerini Hollanda’daki çalışmalarından tanıdıklarını söyliyerek, ‘’Birlikte imzaladığımız sözleşme bizleri son derece mutlu etmiştir. Gurbetçilerimiz, Medicana Sivas Hastanesinin sağlık hizmetlerinden yüzde 25 indirimli olarak faydalanabilecekler. Bizlere bu imkanı sunan hastane ve ekibine teşekkür ediyoruz.’’ dedi.

Sivas Şehir Kültürünü Yayma ve Yaşatma Derneği Başkanı, aynı zamanda Hollanda Sivaslılar Platformu Sivas Temsilcisi Ahat Türkmenoğlu’da,’’Daha önce dernek üyelerimiz için Medicana Sivas Hastanesi ile bir anlaşma imzalamıştık ve üyelerimizin lehine çok güzel faydalar gördük. Şimdi de burada Hollanda’da yaşayan Sivaslılar için bu güzel hizmetleri alacağız.’’ dedi.