KAYSERİ'DE SİVAS KATLİAMINA BENZEYEN GÖRÜNTÜLER...

Yine 'Allahuekber' naralarıyla içinde insan olan bina yakılıyor, yine 'güvenlik güçleri' ortada yok... Bombayı atanlarla, bombayı bahane ederek 'milleti' galeyana getirenler aynı ellerdir.. Bombanın atılacağını bilenler, hemen sabahına bu 'galyancı' gürühu toparlayarak saldırıya hazırlamışlardır.

Önce belediye ve polis gelip HDP tabelasını binadan indiriyor, yani hedef gösteriyor, hiç bir güvenlik önlemi alınmıyor... Linç terörü adeta seyrediliyor.. Bu yobaz-faşist katiller sürüsü hızını HDP'de alamayıp, DİSK, EMEP ve CHP binalarına yöneliyorlar... 'Devlet' yok ortada yine, güya devlet bu güyenliği alamıyor... Almıyor çünkü bu devlet destekli bir saldırıdır. AK-Saray Faşizminin bir tertibidir.! Yine satılmış medya saldırgan katilleri değil, saldırıya uğrayan mağdurları suçluyor.

Yine 'terörü lanatliyoruz'dan başka laf bilmeyen saftirik cenahta her kafadan bir ses çıkıyor, sazan gibi AKP'nin gösterdiği hedefe yöneliniyor, suçlu ve sorumlular başka yerde aranıyor. Hatırlayalım, Sivas'ta gerici-yobaz katiller Madımak'ı yakarken; hem devlet hemde kendini 'akıllı' sanan bazıları Aziz Nesin'i suçlamışlardı, utanmadan... Şimdi aynı oyun, aynı yalan, aynı hedef şaşırtma...

Hiç mi sormuyorsunuz kendinize? bu yobaz güruh, katil sürüleri sadece muhalefete, azınlıklara karşı 'galeyana' geliyorlar. Neden başka facialar yaşandığında ortada yoklar. Katillere, Tecavüzcülere, hırsızlara karşı neden 'duygularınız' yükselmiyor? Çocuklara tecavüz edilirken, Kadınlar şiddete uğrarken, Soma'da işçiler ölürken ve bir sürü olayda neden 'galeyana' gelmiyorsunuz? 10 Ekim’de Ankara’da da bomba patlamıştı, orada nerdeydiniz? Bakın Sur'u, Cizre'yi, Şırnak'ı hiç sormuyorum, zaten orada hem gözünüz, hem vicdasnınız kör. Ama Fırat'ın batısında o sizin yüce 'vatanınızda' olan caniliklerde, rezaletlerde, felaketlerde nerdeydiniz?

Yoktunuz, çünkü siz utanmazsınız, canisiniz, ırkçı-faşistsiniz. Çünkü bizzat kendiniz suçlusunuz. Biz sizleri 6.Filo'dan, 12 Eylülden, Sivas'tan, Cizre'den tanıyoruz. Başınıza türbanda taksanız, cübbede, uniformada giyseniz, elinize bayrakta alsanız biz sizi tanırız… Sizler hep güçlünün, katilin, zalimin yanında yeralan mahlukatlarsınız. Hiç bir zaman sizinle aynı safta olmayacağız, Sizler dün NATO’nun Gladio’suydunuz, faşist Kenan Evren’in köpekleriydiniz, bugün de Tayyip Erdoğan’ın paramiliterleri ağzı salyalı itlerisiniz.

Bize, devrimcilere hedef şaşırtamayacaksınız, bu gürültüye papuç bırakmayacağız. Dün Evren’e boyun eğmedik, bugün de Erdoğan’a boyun eğmeyeceğiz. Nasıl ki AKP-Faşizmine karşı mücadele edenler, bizler bedel ödüyorsak, Diktatörlük için Erdoğan’ın hesabına sokağa çıkanların da cezalandırılması doğaldir. Dün JÖH'ler, PÖH'ler Kürt şehirlerini yakıp-yıkarken susanların, bugün TAK-TUK la uğraşmaları iki yüzlülüktür.

Diktatörlüğe karşı eylemler meşrudur. Diktatör yenilmeden barış ve demokrasi gelmez. Bu saldırıların ve katliamların tek sorumlusu‚ ’’Topyekün savaş’’ilan eden, ’’Milli seferberlik’’ çağrısı yapan AKP-Saray Faşizmi ve onun diktatörü R. T. Erdoğan’dır!.. Başka yerde ne suçlu arayacağız, ne de ’terörist’. Tek terörist; Başterörist Erdoğan’dır! Ona yardım ve yataklık eden herkeste suçludur. Biz bu suça ortak olmayacağız! Her şeye rağmen inadına barış, inadına özgürlük!

FIDEF, 17.12.2016