29 aracın birbirine girdiği kazada şans eseri yaralanan olmadı. Saat 11.25'te Fuglesang ve Skanderborg arasında iki araç çarpıştı bu kazada da yaralanan olmadı ancak saat 11.30'da Kolding şehrinin güneyi ile Vejle şehrinin güneyi arasındaki otobandaki zincirleme kazada 25 araç birbirine girdi 18 kişi yaralandı.

Saat 13.55'te Hedested civarında meydana gelen kazada ise 30 araç çarpıştı ve 30 kişi yaralandı.  Büyük kazanın görgü tanıklarından Jesper Römmer Arhus'a giderken yoğun sise rağmen sürücülerin 10-15 metre mesafe ile yaklaşık 130 km sürat yaptıklarını ve bir süre sonra da kazanın meydana geldiğini belirterek "Danimarkalılar olarak bu kadar delice araç kullandığımızı bilmiyordum.

Yoğun sise ve kısa görüş mesafesine rağmen sürücüler aşırı sürat yapıyorlardı ve iki araç arasındaki mesafe 10-15 metreden fazla değildi. Yani fren mesafesinin en az 60 metre olduğunu kimse hesaplayamamıştı. İlk iki araç birbirine vurur vurmaz ben kendimi kurtarmak için uzaklaşmak istedim ama aynaya baktığımda arkada arabalar havaya uçuyordu" dedi.

Yaralılar çevre hastanelerde tedavi altına alınırken, Jylland Emniyet Müdürlüıünden Lars Grönlund zincirleme kazalarda çok sayıda araç hurdaya dönmesine rağmen ölen olmamasını şans olarak yorumlayarak, sürücülere dikkatli olmaları çağrısında bulundu.