Mülheim an der Ruhr  şehrinde bulunan Cine Motion Kino sinemasında yapılan galada 'Madalyonun Hiçbir Yüzü' ve 'Leyla' adlı iki ayrı kısa film, izleyiciden tam not aldı.

Çifte galada, filmlerde rol alan oyuncular ve çok sayıda izleyici hazır bulundu.Gala, Tolga Çılga'nın daha önce çektiği filmler 'Aslında' ve 'Son Umut'un davetlilere izletilmesiyle başladı.

Daha sonra gösterilen 'Madalyonun Hiçbir Yüzü' ve 'Leyla' adlı iki kısa film büyük bir ilgiyle izlenirken, Leyla'nın senarist, yönetmeni ve başrol oyuncusu Tolga Çılga, diğer oyuncular Aylince, Serra Melek Kılınçer, Sevda Yaman, Birol Tarkan Yıldız,  Alkan, Eddy Ayebe ve Rojda Çetindağ izleyicilerle birlikte fimleri izledi.

İzleyiciye tanıtılan 'Madalyonun Hiçbir Yüzü' 1980'li yıllarda Düsseldorf'ta çocuğu kaçırılan Türk ailenin dramını anlatırken, 'Leyla' kocasını aldatan bir kadının hikayesini anlatıyor.

'Leyla' filmin senarist, yönetmeni ve başrol oyuncusu Tolga Çılga ile 'Leyla'da ve daha önce başka kısa filmlerde rol alan ses sanatçısı Aylince, her yeni bir filmle tecrübe kazandıklarını ve oyunculuklarını dahada geliştirdiklerini belirtti.

Filmlerin izlenmesinin ardından kesilen pastayı, oyuncular ve davetliler birlikte keyifle yedi.