Karlsruhe’de dün akşam 3 arkadaş önce sinemaya, ardından bowlinge gitti.

Aynı araca binen 3 arkadaş Karsruhe’den Edingen’e gelirken dönüş yolunda trafik kazası geçirdi.

İçinde 3 Türkiye kökenli gencin bulunduğu araç yoldan çıkarak kaza yaptı.

Araçta bulunan Trabzonlu 7 aylık evli Abdülhamid Karlıdağ (25) ve Giresunlu Ferhat Küçükoğlu (27) olay yerinde,
Trabzonlu Haydar Kocaman ise, hastanede (26) hayatını kaybetti.


 HABER TEKRAR

 

Almanya'nın Baden Würtember eyaletinin Karlsruhe kenti yakınlarındaki Ettlingen kasabasında dün akşam saat 21.50 sıralarında meydana gelen trafik kazasında, üç Türk genci  hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ettlingen L605 karayolunda Langensteinbach yönüne gitmekte olan genç Türk sürücü Haydar Kocaman'ın (25) kullandığı otomobil, bir arabaya arkadan çarparak arabanın kontrolünü kaybetti. Takla atarak yoldan çıkaran araba yol kenarında durabildi. Çarpmanın etkisiyle Abdulhamit Karlıdağ (25) ve Ferhat Küçükoğlu (27) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Haydar Kocaman ise, (26) hastanede yaşamını yitirdi.

Genç sürücü Trabzonlu Haydar Kocaman'ın kullandığı Mercedes marka araç kazadan sonra hurdaya döndü.

Kazayı duyanlar Abdulhamit Karlıdağ'ın evine başsağlığına gelenlerle doldu. 7 ay önce evlenen Abdulhamit, Haydar ve Ferhat'ın ölümü Ettlingen ve çevresini yasa boğdu.

Gençlerin yakın arkadaşları her üçü de hayatların baharında gencecik cıvıl cıvıl hayat doluydular. Abdulhamit ve Ferhat mercedes'te çalışıyordu. Haydar kendi marketlerinde çalışıyordu. Ferhat daha yeni aile içinde sözlenmişti.  Mayıs ayında büyük bir nişan yapmayı planlıyorlardı. Abdulhamit ile Ferhat yakında bacanak olacaktı.

Üç genç için yarın Ettlingen'de cenaze namazı töreni yapılacak.