Mülheim'da Jade isimli organizasyon salonunu işleten Özkan Şen, yeni piyasaya çıkarttığı düğün dergisi Jade ile evlenecek çiftlere, evlilik hazırlıklarında hizmet sunmayı hedefliyor.

Eğlence dünyasından yaklaşık dört yüz davetlinin yanısıra ünlü pop sanatçısı İsmal YK ve ünlü manken Tuğba Altıntop'un katılımıyla gerçekleştirilen Jade'nin galası göz kamaştırdı.

Jade ile düğün piyasasında bir ihtiyacı giderdiklerini belirten Özkan Şen, "Almanya'da sadece Türklere değil, diğer insanlara da hizmetimizi ulaştırmak için, dergiyi Almanca olarak hazırladık.Aylık olarak okurlarıyla buluşacak Jade, gelinlik, salon dekorasyon ve her türlü aksesuar bilgileri sunacak" dedi.

Salonda bulunan davetlilerden yoğun ilgi gören ünlü manken Tuğba Altıntop, "evlilikle ilgili herşeyin içinde yer aldığı bir aksiyon olan Jade'yi, herkesin değerlendirmesini tavsiye ediyorum" dedi ve "Evlilik çok güzel bir kurum herkes yuvasını kursun çocuk yapsın, hayat şenlenir" diyerek gençlere evlenmelerini tavsiye, etti.

BEKARLIK SULTANLIK DEĞİL BAZEN REZİLLİKTE OLUYOR

Kuliste habercilerle yapılan sohbet sırasında, konu evliliğe geldiğinde Tuğba Altıntop'un sorun bakalım İsmal evlenmeyi düşünüyor mu sözü, pop sanatçısı İsmail YK'yı bir an zor durumda bıraktı.Güneş gözlüğü, yeni saç sitili ve kravatıyla salonda oldukça dikkat çeken İsmail YK evlilikle ilgili soruya, "Bekarlık sultanlıktır derler, ama bazı bekarlıklar vardır sultanlık değil, rezilliktir. Evliliğe de bir macera yözüyle bakılırsa, o evlilikte azaba dönüşebilir.Bunun için evlilik öncesi iyi düşünülmeli ve anne-babanın tavsiyeleriyle de, sağlam yuvalar kurulmalı" dedi.

"Evlilik, hadi bakalım bu işte aradan çıksın denecek bir mevzu değil diyen İsmail YK, "Yakın zamanda piyasaya çıkacak yeni albüm çalışmaları var, ama belki iki üç yıl içinde evlilik mevzusunda gelişmeler yaşayabilirim.Evlilik için, ömür boyu sevebileceğin bir sevgiyi de bulmak gerek" sözleriyle evliliğe hiç de uzak bakmadığını gösterdi.

Gala gecesi, Tuğba Altıntop ve İsmail YK eşliğinde Jade Dergisi için kesilen pastanın ardından, birbirinden güzel modellerin sunduğu abiye ve gelinlik defilesiyle son buldu.


AÖ(SS)